Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Свидетелства на клиенти

Свидетелсво от процес по Coaching

Запознах се с Гери през 2013. Реших да се срещна с нея като специалист по Coaching когато си дадох сметка, че след дълго време посветено на следване, практики и обучения, се чувствам доста изгубен и дезориентиран относно посоката на професионалното ми развитие. Не бях доволен от ситуацията си и исках да я променя, но нямах представа как да го постигна. Малко по малко, по време на процеса по Coaching, открих способите, които щяха да ми помогнат да добия яснота върху това кои са моите цели и как мога да ги осъществя.

Процесът беше интензивен, труден на моменти, но крайният резултат беше чудесен. Сега, година и половина по-късно, знам че си заслужаваше. Сега съм способен с лекота да определям приоритета на целите и желанията си, и да вземам трудни решения без страх. Имам доверие в себе си.

Процесът по Coaching помага да си изградиш сила и сигурност във всяко едно отношение в ежедневието. Гери е чудесен гид, който те придружава във всеки момент, но ти дава свободата и времето сам да вземеш решенията си. За това едно от най-красивите неща в този процес е усещането, че живееш един споделен процес, но усилието и постиженията са твои лични.

Author image

Свидетелсво от процес по Coaching

Помощта на Гери беше много ценна за мен. Тя е една чудесна придружителка в това пътешествие по самоопознаване, защото успява да направи така, че ти сам да осъзнаеш кои са най-скритите ти желания и страхове. Срещите с нея ме мотивираха да реализирам идеята, която имах, да създам свой личен бизнес.

Author image

Свидетелсво от процес по Био Декодиране и Терапия

Благодарение на запознанството ми с Гери можах да позная едновременно простотата и дълбочината на нещата. Една привидно проста на вид терапия проведена със сърце може да достигне огромна дълбочина и да предизвика огромна промяна и вътрешно раздвижване. Терапиите ги правим за това, за да растем, и аз ти препоръчвам няколко срещи с Гери, за да си дадеш сметка кои са основните аспекти в живота ти, и да промениш това, което имаш нужда да бъде променено. Ясно е, че ако искаш да промениш света, трябва първо да промениш себе си. Гери ти помага да го постигнеш.

Като терапевт Гери майсторски те мотивира и подтиква към дълбока и коренна вътрешна промяна, показва ти начини, които улесняват тази промяна, позволява ти да преоткриеш и да си възвърнеш личната мощ, сила и способност да постигнеш собствените си цели. С много уважение, близост и любов тя те придружава в процеса, за да можеш ти сам да откриеш ключа към личното ти развитие и растеж. С Гери се чувстваш придружен във всеки един момент.

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Свидетелсво от процес по Био Декодиране и Терапия

Мисля, че най-ценното, което съм постигнала в този процес на терапия и благодарение на безценната помощ на Гери е МИР, вътрешен душевен мир. Колкото повече ставам отговорна за себе си, за личната си история, и успявам да се освободя от чувстото за вина, ненавист... прощавам другите, прощавам себе си... всичко в мен си идва на мястото от само себе си, по нов начин и почвам да се чувствам по-лека и по-цялостна, по-пълноценна. Знам, че съм на добър път и интуицията ми показва, че пътят ще приключи със смъртта ми. Този синтез мисля е същността на това, което аз живея откакто срещнах Гери.

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Свидетелсво от процес по Coaching за Професионалисти

Странно е, че човек като мен, който обожава да пътува, да опознава нови места, чужди култури и да кара хиляди курсове, за да научава все нови неща, знае толкова малко за себе си… докато се запознах с Гери. Знаех, че професионалния ми живот не ме задоволява и имах нужда да го фокусирам по нов начин, но не знаех как. В продължение на процеса по coaching тя ми даде всички средства, необходими за да мога да преодолея моите лични “блокажи”, и се превърна в един перфектен водач в личното ми пътешествие към мен самата: показа ми да размислям върху това какво всъщност искам, защото, ако не знаем коя е крайната ни цел не можем да се насочим към нея; направи така, че аз да видя, че много често оправдавах състоянието си обвинявайки обстоятелствата (кризата, шефовете, колегите), когато всъщност аз самата имам в ръцете си силата да се променя (ДА ВЯРВАШ Е ДА СЪЗДАВАШ, на испански CREER ES CREAR); показа ми, че 5 минути ралаксация на ден посветени на мен самата, да размислям или просто да слушам музика, или да чета без да мисля за нищо определено, са много по-ценни от 100 часа технически курсове; изслушваше ме търпеливо, с тази способност, която малко хора притежават, да знаят да улавят отвъд това, което разказваш с думи, давайки ми знак когато се отклонявам от моя път, и най-вече, предоставяше ми насоки, за да мога да превъзмогна аз самата всички препядствия, които се появяват в житейския ми път. Сега вече знам да се съсредоточавам в живота си както аз желая. МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО!

Testimonio Coaching Profesional
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK