Консултации лично в Мадрид
и дистанционно онлайн

АромапунктураЗа да възстановим изгубеното равновесие и хармонията в нас.
За да сме способни да придружим Земята в квантовия скок към петото измерение.

Aromapuntura

КАКВО Е АРОМАПУНКТУРА

Това е техника, която ми показаха моите светлинни йерархии. Състои се в предизвикване на благоприятния ефект на етеричните масла върху човека, нанесени върху определени точки от енергийните меридиани на тялото. Тоест, това е комбинация от познанието за Акупунктура и Ароматерапия. От там и името, което йерархиите ѝ дадоха: Аромапунктура.

Растенията са живи същества, които се поставят в услуга на човека, за да го хармонизират и лекуват, ако знаем как да ги ползваме. Етеричните масла съдържат в себе си тази способност на ароматните растения. Поставяйки няколко капки в дадени ключови точки от тялото може да се премахнат енергийни блокажи, да се хармонизират органи и тъкани, да се променят мислите и чувствата ни към положителни, и в крайна сметка, да се почувстваме много по-добре физически, емоционално и умствено.

С помощта на светлинните йерархии мога да приготвя едно персонализирано лечение за теб, в зависимост от моментното ти състояние и това от какво имаш нужда в момента.

След консултацията ще получиш документ със снимки и точни инструкции: какви етерични масла трябва да ползваш, в кои точки от тялото трябва да бъдат нанасяни, колко често и в продължение на колко време.

Това е напълно безвредно лечение, без негативни странични ефекти. То не замества медицинското алопатично лечение, предписано от твоя лекар специалист, а го допълва и може да го ускори.


КАК ДЕЙСТВА И КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА

Ако искаш да прочетеш историята за това как ми беше дадено познанието за Аромапунктурата, как действа и какви ефекти има, можеш да го направиш тук:Ако смяташ, че този вид лечение може да ти помогне, поръчай твоята персонализирана рецепта за Аромапунктута тук:


Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK