Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Coaching с НЛП“Нищо не мога да ти дам, нищо което вече да не съществува вътре в теб. Не мога да ти предложа ни една картина, която да не е твоя… Само ти помагам да направиш видима твоята собствена Вселена.”

Херман Хесе


Coaching con PNLАз съм специалист по Персонален и Професионален Coaching, и обучението, което съм получила от IPH (Instituto del Potencial Humano, Madrid, España) e акредитирано и гарантирано от официалните организми по Coaching в Испания AECOP, ASESCO и ICF. Моят личен опит с Coaching беше просто вълшебен. От затворена в себе си и със страх да се отворя към другите, преминах към откритието, че няма причини да се страхувам, нито от това, което е вътре в мен, нито от това, което е извън мен. Научих се да се вслушвам повече в мен самата и да слушам истински този, който е пред мен, да го приемам с любов, да му помагам да види, че във Вселената на неограничените възможности всеки от нас може да стане това, което реши да бъде, нищо не е невъзможно. При придружаването на други хора в процеса им на постигане на тяхната цел видях невероятни трансформации. Хора, които идваха изпълнени със страхове, изгубени, без ясна представа какво искат да постигнат и още по-малко как да го постигнат, при завършване на процеса се прощаваха с мен преобразени, с ясни и организирани идеи, спокойни и уверени в себе си, с душевен мир и с огромна усмивка на лицето и греещи очи. Да живееш един процес по Coaching е едно вълнуващо пътешествие. Искаш да подобриш отношенията си с някого и връзката е в мъртва точка? Искаш да започнеш нов бизнес и не знаеш от къде да го захванеш? Ти си спортист и искаш да подобриш резултатите си или пък си ръководен кадър, който не намира общ език с подчинените си? Или както ми каза една клиентка наскоро “имаш някаква цел, която ти изглежда като огромен слон, който не знаеш как да разпределиш на малки парченца, за да можеш да смелиш”? Ако се разпознаваш в някоя от тези ситуации, да започнеш процес по coaching би било перфекто за тебе.

Позволи си да изживееш мечтата си! Ти можеш да надмогнеш страховете си и да създадеш за себе си едно чудесно бъдеще. Зависи само от теб, ти си главния герой на твоя филм!

Какво е Coaching?

Произнася се Коучинг. Буквално преведено от английски означава Треньорство, но е прието международно да не се превежда думата. Възниква като метод за усъвършенстване постиженията на спортисти по голф, но по-късно се прилага във всички сфери на живота, в които някой иска да постигне някаква цел или да се усъвършенства. Може да се каже, че значението му идва от „кочияш“ – аз като специалист по Coaching държа юздите и направлявам процеса, за да вървим в избраната посока, но ти като клиент избираш коя ще е тая посока.

Това е ефикасен и поверителен процес на придружаване и трениране на човека, при който посредством голям брой инструменти типични за Coaching и за НЛП (Невролингвистично Програмиране), се постигат дълбоки промени, личностно израстване и развитие на личността.

Това е процес, в който ти си главния герой. С твоя личен компромис и моята подкрепа ще успееш да постигнеш всичко каквото си поставиш като цел. Ще бъде едно обогатяващо и уникално приключение.Coaching в Отношенията

Coaching de Relaciones

Отношенията между хората са основния нерешен проблем на човешките същества. Как се отнасяш към теб самия? Имаш нужда да оздравиш отношенията си с останалите? Ще ти помогна да видиш ситуациите от друга перспектива, за да върви всичко леко и ти да бъдеш щастлив. Ще ти помогна да намериш точното равновесие в отношенията ти с другите, да се научиш да даваш и да получаваш наравно.Coaching за Постигане на Цели

Coaching de Objetivos

Каква цел имаш? Знаеш ли къде искаш да стигнеш? Казват, че когато човек знае за къде се е запътил цялата Вселена разчиства пътя му и заговорничи, за да може той да стигне до финала. Ще ти помогна да откриеш кои са твоите ресурси и твоя потенциал, да си изясниш коя е целта ти и да проправиш пътя, за да я постигнеш, да разпознаеш пречките и да ги преодолееш. Накрая ще ти помогна да намериш баланса между различните аспекти в живота ти – физически, емоционален, ментален и духовен.Coaching за Предприемчивите

Coaching para Emprendedores

Имаш една мечта, една идея за гениален бизнес и не знаеш от къде да започнеш? Този тип Coaching е за теб. Ще успееш да откриеш промените, които трябва да направиш в себе си и как да ги организираш, за да постигнеш поставената цел. Скован си от страх и си блокиран? Ще ти помогна да се опознаеш по-добре, да идентифицираш и трансформираш онези мисли и вярвания, които те ограничават и спъват, да развиеш естествените си дарби и таланти.Coaching за Високи Постижения

Coaching para la Excelencia

Човешкото Същество разполага с неораничени възможности. Единственият враг, който съществува, е неговия ограничаващ го ум. Бойкотираш се сам? Емоциите ти са по-силни от теб и изгубваш контрол в решаващия момент? Или за теб са прекалено важни мненията и критиките на другите? В областта на спорта или в коя да е друга ще те придружа, за да може съревнованието с теб самия да се превърне в сътрудничество. Ще ти помогна да спечелиш увереност, да увеличиш ефективността си. За няколко сеанса ще стигнеш много по-далеч отколкото някога си смятал, че е възможно.Coaching за Професионалисти

Coaching Profesional

Ако се чувстваш в професионален застой, смяташ, че не напредваш или че изоставаш в професионален аспект, значи е време да започнеш един процес по Coaching. Ще ти помогна да откриеш кои са областите, които можеш да подобриш, кои са талантите ти и как да ги развиеш. Имаш много ресурси, ще ти покажа как да ги използваш.“Думите, които използваш, за да опишеш преживяването си създават вярванията ти, и следователно, твоята реалност.”

Сър Мартин Брофман


Невролингвистично Програмиране


Programación Neurolingüística

Човешкото същество функционира на базата на ментални програми, които задействат един определен тип информация. Тази информация събужда определени невронални връзки в мозъка ни, и езика, който ползваме, вербален и невербален, показва програмите, които имаме. Всяка информация може да бъде трансформирана. НЛП е наука, която предлага множество работни протоколи, прости но с много мощно действие техники, за работа с подсъзнанието и за трансформиране на вредните за човека програми. Служи за повишаване на самопознанието, увереността, самочувствието, мотивацията, личното удовлетворение, благосъстоянието.ТЕО – Техника за Емоционално Освобождаване


EFT – Técnica de Liberación Emocional

TEO е една много проста техника и същевременно много мощна, предназначена да ти помогне да се Освободиш Емоционално. Чрез активиране на определени точки за акупунктура по тялото посредством леки почуквания с пръстите на ръката се отблокират енергийни “възли”. Служи за трансформиране на отрицателни емоции за няколко минути, може да премахне физическа или емоционална болка, стрес, фобии, алергии, несигурност, тревожност, помага в случаи на депресия, и т.н.

Техниката е много лесна за научаване и можеш да я прилагаш сам в спешни ситуации, преди изпит, работно събрание или кое да е друго събитие, което за теб е стресиращо.В какво се състои един процес по Coaching?

Един сеанс по Coaching продължава приблизително 60 минути.

Един процес по Coaching обикновено продължава 6-8 сеанса, почти никога по-малко от 6 и много рядко повече от 8, с разстояние между тях от 1 до 3 седмици, според твоите лични нужди и как ти живееш процеса. Ти определяш ритъма.

За начало може да се договорим за един пакет от 6 сеанса, по-късно, ако ти е необходимо, може да закупиш отделни сеанси, за да довършиш процеса. Освен това, при закупуване на пакета от 6 сеанса ти подарявам един сеанс за някоя от терапиите, които предлагам.

В процеса по Coaching ще използваме техниките присъщи за Coaching, и техники от НЛП, понякога ТЕО, Ериксонова Хипноза, игри и други. Всеки сеанс е различен и пълен с изненади, нищо не е предварително приготвено ни еструктурирано. Въпреки това никога не изгубваме от поглед твоята крайна цел и всяка крачка, която направиш ще те приближава към нея.

Ако имаш някакви въпроси или искаш да започнеш един процес по Coaching пиши ми.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK