Консултации лично в Мадрид
и дистанционно онлайн

Вибрационни светлинни есенцииЗа да ни служи в квантовия скок на Земята към петото измерение.
За да сме способни да я придружим в това уникално преживяване.


Това е метод, при който се създава едно специфично вибрационно духовно лечение за теб въз основа на твоята лична земна и космическа история. През цялото време процесът е контролиран и поддържан от Светлинните Йерархии. Това е процес, при който си посветен в дълбоките тайни на съзнанието и съществуването.


ЕВОЛЮЦИОНЕН ПРОЦЕС НА ПОСВЕЩАВАНЕ

Esencias Vibracionales Lumínicas

Продължителност 240 дни. Включва 6 фази с 6 работни линии, като всяка една продължава точно 40 дни. Необходима е твърда и категорична решеност от твоя страна. Ако ли не, не започвай.

За всеки 40 дни ще получиш различни вибрационни есенции, които ще приготвя специално за теб. Тъй като няма двама човека еднакви с еднакви проблеми, не е възможно и да им се даде едно и също лечение.

Всеки 40 дни се работят различни теми:

1ª линия: Работи се реалността, в която живееш, кое е мястото ти в живота. Целта е да се свържеш отново със себе си и да генерираш радост, така че да можеш лесно да се справиш със следващите етапи.

2ª линия: Ще ти помогне да навлезеш в собствения ти лабиринт от сенки. Започва депрограмиране на ментални модели, потиснати пориви и желания, начини за реакция, негативни енергии. Ще осъзнаеш какво си наследил от родословното ти дърво и какво си натрупал през живота си. Ще можеш да премахнеш онова, което вече не ти служи. Целта е да се освободиш от самозаблудите.

3ª линия: Ще бъдеш отведен до точката на насищане на сянката ти и по този начин ще достигнеш точката на инфлексия. Време е да се препрограмираш. Целта е да видиш нови възможности и да започнеш да си поставяш нови цели. Ще преминеш през точката на безвъзвратност.

4ª линия: През тези 40 дни ще успееш да се цонцентрираш и да се изясниш, ще работиш способността си да си необвързан с никого и нищо, да оставиш да си иде. Целта е да вземеш решение да се гмурнеш в подсъзнанието си.

5ª линия: Тук се работи емоционалното равновесие, личната самооценка, способността за прошка, състраданието към теб самия и към другите. Време е да започнеш да виждаш всичко като преживяване-опитност и да може то да те подхранва.

6ª линия: Това са най-високите вибрации, които носят Отговора. Отново се свързваш с истинската си Същност.


Ако ти е любопитно да узнаеш какъв беше личният ми опит в този еволюционен процес на посвещаване, можеш да прочетете публикацията ми в блога тук:


СПЕЦИФИЧЕН ПРОБЛЕМ

Esencias Vibracionales Lumínicas

Продължителност 40 дни.

В този случай се работи нещо конкретно. Може да е физически или емоционален проблем, модел, който се повтаря в живота ти, дадена конфликтна ситуация, и т.н.

Есенциите се приготвят персонализирано, една единствена доза.


Ако след тези 40 дни дойдеш отново, ще ти се приготвят различни есенции за друг проблем.
Ако смяташ, че това е, от което имаш нужда, поискай персонализираното си лечение с Вибрационни есенции тук:


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Това е лечение, което не замества медицинското алопатично лечение, предписано от твоя лекар специалист, а го допълва и може да го ускори.


Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK