Консултации лично в Мадрид
и дистанционно онлайн

Защита на данните. Според разпоредбите на Закона за защита на личните данни, обнародван в Д.В. бр.1 от 4 януари 2002 и следващи изменения, данните предоставени от потребителя ще бъдат включени във файл, собственост на Гергана Радичкова, и ще бъдат обработвани за предоставяне на услугите поискани от потребителя, който приема включването им в съответния файл, и тяхната употреба и обработка, автоматизирана или не, за извършването на операциите договорени между страните.

Също така потребителят разрешава, освен договорните отношения, обработката на неговите лични данни за изпращане на реклама, оферти и промоции посредством телематични средства, собствени или на трети страни.

В случай, че потребителят не желае личните му данни да се обработват за посочените цели той може да упражни правото си на опозиция и достъп, коригиране и отменяне чрез комуникация, изпратена чрез формуляра за Контакт на този сайт.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK