Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Вибрационно Хармонизиране и Квантово Балансиране“Съществува поне едно кътче във Вселената, което със сигурност можеш да подобриш, и това си ти самият.”

Алдос Хаксли


Armonización Vibracional y Realineamiento Cuántico

Това е един много мощен метод, който включва няколко линии или форми за работа. Създаден е от Антонио Тирадо (Испания). Това са инструменти за личностно, психическо и духовно развитие на хората, които служат за рекодиране и възстановяване на изначалните първични кодове информация у човека, и в добавка, за лекуване на лични процеси и патологии.

Моят личен опит с този метод беше на тотално и внезапно пробуждане, беше като да “видя” целия си живот с абсолютна яснота и да “знам” с пределна точност какво е правилно за мен, и какво трябва да изоставя и елиминирам от живота си по спешност. Ефектът вурху мен беше толкова впечатляващ, че веднага започнах да изучавам метода с Антонио и да го прилагам върху други хора.

Това е начин да се работи с “невидимото”, за да се направи видимо. Рекодира се нашето ДНК, освобождаваме се от генетична памет, която затруднява живота ни, възстановяваме връзката си с Първоизточника, хармонизира се цялото наше Същество, във всичките му измерения. Резултатите могат да се проявят още от първия сеанс, какъвто беше моя случай, или след няколко сеанса, според ритъма на всеки и момента от живота си, в който се намира. Веднага или постепенно се проявява един “квантов скок” в съзнанието на човека.


“Няма да бъдем възнаградени с външна свобода освен в същата мярка, в която сме постигнали, в определен момент, да развием нашата вътрешна свобода.”

Махатма Ганди


26 ключа на Новото Съзнание


Las 26 llaves de la Nueva Conciencia

Готов ли си да откриеш една нова реалност в твоя живот? Това е един мост за свръзка с твоята Есенция. Освобождава те от несигурностите, от онова, което вече не ти е нужно и затруднява растежа ти, и си възвръщаш личната власт над твоя живот. Отново се свързваш с твоя произход, със Светлинните Йерархии и с твоите лични духовни гидове. Получаваш достъп до различни честоти, които ти позволяват да работиш върху развитието на съзнанието си, да усилиш интуицията, сенситивните и психическите си способности. Работи се върху връзката с нашата Духовна Йерархия, за да ни помагат по съзнателен начин в нашия път, приемайки тяхната помощ когато е необходима, в ежедневието ни, поставяйки на наше разположение цялото познание и технология от фините светове. Така никога повече няма да се почувстваш самотен.


Кутията на Пандора


La Caja de Pandora

Целта на едно човешко съществувание не е да бъдем “един добър човек”, а да бъдем “цялостен човек”. За да го постигнем е необходимо да познаваме и да приемем като част от нас самите не само нашата светла страна, но и онази, която не е дотам светла. С тази линия на работа се осъществява едно Фрактално Биодекодиране, което ни помага да спасим личната си светлина, да я свържем наново с Първосъздателя и да пренаредим личното си вътрешно пространство опознавайки нашата сянка, която не е нищо друго освен онова, което ти пречи да си щастлив: мъка и тревожност, алчност, ревност, чувство за вина, завист, страх, негативизъм, меланхолия, мързел, злопаментост, самота, страдание и болка, тъга и огорчение… Помага ти да прочистиш и хармонизираш онези психически и емоционални аспекти, които създават спънки по пътя ти. Време е да идентифицираме и да се освобождаваме, не да разбъркваме и активираме. Всеки човешки опит допринася един урок, който трябва да бъде научен.


Вавилонската Кула


La Torre de Babel

От 2014 година навлязохме в процес на reset, на рестартиране на нашата система. Това е процес, който човечеството започва да преживява и ще става все по-интензивен, и става все по-наложително да предприемем мерки с честност към самите себе си. Вече не можем да продължаваме да живеем с гняв, страх и омраза. Готов ли си да влезеш в лабиринта на твоята бездна и да спасиш фракталните спомени на твоята душа? Това са кодове за програмиране на чакрите ти, които позволяват да се повиши честотата на вибрацията им и да се започне активирането на светлинните кристали, които са заложени в тях. Позволяват ти да работиш различните аспекти на егото и нивата, на които то се проявява, модулирайки съзнанието, безсъзнанието и подсъзнанието си.


Кристалният Храм


El Templo de Cristal

Чрез тази линия на работа и на базата на Сакралната Геометрия, се осъществява Биофракталното Хармонизиране на живите същества и на всякакви физически или етерни пространства. Когато човек започва да прочиства паметта наследена от предците и паметта от предишни животи има възможността да освободи и да трансформира следите от прехода си по тази планета. След като постигне личната си хармонизация и вътрешно уравновесяване идва време да го изрази и прояви сред онова, което го заобикаля, в околната му среда.


Семена на Живота


Semillas de la Vida

С тази линия се работи ДНК-то на човека, за да стане възможна следващата крачка в човешкото еволюиране, навлизането в така нареченото 5 измерение, което означава да живееш в настоящия момент с присъствие, като част от унифицираното поле на съзнание, свързан през сърцето с единствения пулс, този на Живота. Вече не ще бъде възможно да се направи ни една крачка без честност към самия себе си и към всичко, което те заобикаля. Време е да се вкореним в ежедневието с простота, за да можем да се наслаждаваме на живота, на неговия смисъл. При децата този начин на работа ги предпазва те да не контактират с енергии от ниска вибрация, да нямат страх от тъмнината, от това да са сами, помага им да си почиват добре нощем и да са щастливи през деня. При възрастните помага те да установят контакт с вътрешното си дете, с чистотата на сърцето, да живеят тук и сега.


Как се прилага?

Терапията се прилага чрез консултация на живо, някои практики се правят в легнало положение и медитативно състояние, а други в будно съзнателно състояние. Голяма част от практиките могат да се правят и от разстояние. Ако терапията е от разстояние може да се изисква да се свържем по Skype или не. Според конкретния случай ще те уведомя как ще се процедира.

Времето между 2 сеанса не може да е по-малко от 21 дни.

Продължителността на всеки сеанс зависи от конкретната работа, която ще се извършва. Може да варира между 45 минути и 2 часа. Времето винаги е различно, защото се адаптирам към нуждите на човека, на който правя терапията.

Терапията може да се прави самостоятелно или в комбинация с БиоНевроЕмоция. В последния случай сеансът е по-продължителен.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK