Консултации в Мадрид
и онлайн

Вибрационно Хармонизиране и Квантов Баланс“Съществува поне едно кътче във Вселената, което със сигурност можеш да подобриш, и това си ти самият.”

Олдъс Хъксли


Armonización Vibracional y Realineamiento Cuántico

Това е един много мощен канализиран метод за работа със Светлинните Йерархии, който служи за прекодиране и възстановяване на изначалните първични кодове информация у човека, в допълнение към лечението на специфичните лични процеси и патологии.

Моят личен опит с метода беше на тотално и внезапно пробуждане, “видях” целия си живот с абсолютна яснота и “узнах” напълно сигурно кое е правилно за мен и какво трябва да изхвърля от живота си по спешност. Ефектът беше невероятен.

Това е начин да се работи с “невидимото”, за да се направи видимо. Прекодира се нашето ДНК, освобождаваме се от генетична памет, която затруднява живота ни, възстановяваме връзката си с Първоизточника, хармонизира се цялото ни Същество, във всичките му измерения. Резултатите могат да се проявят още от първия сеанс, какъвто беше моят случай, или след няколко сеанса, според ритъма на всеки и момента от живота, в който се намира. Рязко или постепенно се проявява един “квантов скок” в съзнанието на човека.

Крайната цел на човешкия живот не е бъдеш “добър човек”, а да бъдеш “цялостна и почтена личност”. За това е необходимо да интегрираме в нас нашата светлина и нашата сянка. Време е да идентифицираме аспектите на сянката си и да ги пускаме да си идат, а не да ги активираме. Всяко човешко преживяване носи някаква поука.

От 2014 Човечеството навлезе в процес на ресет (нулиране), макар и в началото неосезаемо. През 2020 този ресет стана съвсем очевиден. Човечеството започна да се пробужда с невиждана скорост. Процесът е все по-интензивен и по-интензивен, и вече е абсолютно наложително да действаме с почтеност към нас самите. Емоции като страх, ярост или омраза вече не са възможен вариант. Навлязохме в етапа на "разделянето не житото от плявата". Изборът е наш - да бъдем жито или да бъдем плява, избираме според съзнанието си.

С тази техника се работи ДНК-то на човека, правейки възможна следващата стъпка в човешката еволюция - преминаването в Петото измерение. Което означава да се научим да живеем в настоящия момент, като неразделна част от Единното поле на Съзнанието, свързани чрез сърцето си към единния пулс на Живота.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK