Консултации лично в Мадрид
и дистанционно онлайн

Звездно Квантова Терапия“Нещата не се променят, променяме се ние.”

Хенри Д. Торо


Cura Cuántica Estelar

Звездно Квантовата Терапия е много мощна техника, която служи за свързване и настройка на нашата душа към Първоизточника.

Това е техника, канализирана от бразилския автор Родриго Ромо, фрактал и канал на космическите съзнания или духовни същности Shtareer и Shiva Hama Kur. Имах огромното щастие да науча и експериментирам тази терапия лично от автора ѝ при едно от малкото негови посещения в Испания.

Звездно Квантовата Терапия обединява в едно точните науки и езотеричните учения, събира в едно съвременните концепции за Квантовата Механика,Теорията за Суперструните, и тайнствата на живота и на Господ-Първоизточник-Всемирно Универсално Съзнание, така както нашата енергийна връзка с Вселената и нашите многоизмерни реалности. Това е едно задълбочено изследване на фините енергии, които обгръщат паралелните реалности.

Предоставя едно цялостно разбиране за силите, които поддържат Вселената и нашия организъм вътре в нея, и причините, които водят до едно заболяване и начините то да се разпространи по нашите тела - физическо, емоционално и ментално.

Възстановява физично-квантовото равновесие в организма. Хармонизира, свързва и подравнява всички наши тела и позволява прочистването от прикачилите се към нас етерни паразитни същности в различните нива и измерения на нашето същество.

Благоприятства пробуждането на нашето съзнание и физическото, емоционалното и менталното здраве на човека. Прави възможна и усилва връзката ни с висшите нива на съществуване на Възнесените Учителите и Космическите ни Братя.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK