Консултации лично в Мадрид
и дистанционно онлайн

Отзиви

Чимо

Запознах се с Гери през 2013. Реших да се срещна с нея като специалист когато си дадох сметка, че след дълго време посветено на следване, практики и обучения, се чувствам доста изгубен и дезориентиран относно посоката на професионалното ми развитие. Не бях доволен от ситуацията си и исках да я променя, но нямах представа как да го постигна. Малко по малко, с всяка нова среща с Гери откривах способите, които щяха да ми помогнат да добия яснота върху това кои са моите цели и как мога да ги осъществя.

Процесът беше доста интензивен, труден на моменти, но крайният резултат се оказа чудесен. Сега, година и половина по-късно, знам че си заслужаваше. Сега съм способен с лекота да определям приоритета на целите и желанията си, и да вземам трудни решения без страх. Имам доверие в себе си!

Сенасите с Гери ти помагат да си изградиш сила и сигурност във всяко едно отношение в ежедневието. Гери е чудесен гид, който те съпътства и подкрепя във всеки момент, като в същото време ти дава свободата и времето сам да вземеш решенията си. За това едно от най-красивите неща в този процес е усещането, че живееш един споделен процес, но усилието и постиженията са си лично твои.

Author image

Роксана

Помощта на Гери беше много ценна за мен. Тя е един чудесен спътник в това пътешествие по самоопознаване, защото успява да направи така, че ти сам да осъзнаеш кои са най-скритите ти желания и страхове. Срещите с нея ме мотивираха да реализирам идеята, която имах, да създам свой личен бизнес.

Author image

Лореа

Благодарение на запознанството ми с Гери през 2015 успях да открия едновременно простотата и дълбочината на нещата. Една привидно проста на вид терапия проведена с душа и сърце може да достигне огромна дълбочина и да предизвика коренна промяна и вътрешна трансформация. Терапиите ги правим за това, за да растем, и аз ти препоръчвам няколко срещи с Гери, за да си дадеш сметка кои са основните аспекти в живота ти, и да промениш това, което имаш нужда да бъде променено. Ясно е, че ако искаш да промениш света, трябва първо да промениш себе си. По един чудесен начин Гери ти помага да го постигнеш!

Като терапевт Гери майсторски те мотивира и подтиква към дълбока и коренна вътрешна промяна, показва ти начини, които улесняват тази промяна, позволява ти да преоткриеш и да си възвърнеш личната мощ, сила и способност да постигнеш собствените си цели. С много уважение, близост и любов тя те придружава в процеса, за да можеш ти сам да откриеш ключа към личното си развитие и растеж. С Гери се чувстваш придружен и сигурен във всеки един момент.

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Леонор

Запознах се с Гери през септември 2018. Още при първата ни среща разбрах, че съм намерила точния човек, който да ме напътства и да ми помогне да разреша проблемите, които имах в оня момент. С всеки сеанс се научавам все повече да се обичам и най-вече да се ценя, което ми позволи да отстоявам себе си когато ми е нужно и да постигна неща, които преди това си мислех, че ще ми е невъзможно да постигна.

Това беше разтърсващ процес, който изиска от мен голямо търпение, постоянство, труд, но резултатите се оказаха много по-големи отколкото можех да очаквам. Чувствам се свързана със самата себе си и това ми позволява да вземам правилните решения в точния момент.

Като терапевт Гери ми помогна да хвана здраво юздите на живота си и ми вдъхна сила и смелост да преодлявам препятствията по пътя си. Безкрайно благодаря!

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Сусана

Странно е, че човек като мен, който обожава да пътува, да опознава нови места, чужди култури и да кара хиляди курсове, за да научава все нови неща, знае толкова малко за себе си… докато се запознах с Гери.

Знаех, че професионалният ми живот не ме задоволява и имах нужда от промяна, но не знаех как. В продължение на няколкото месеца на редовни срещи тя ми даде всички необходими средства, за да мога да преодолея моите лични “блокажи”, и да се превърна в един перфектен лидер в личното ми пътешествие към мен самата: показа ми да размислям върху това какво всъщност искам, защото, ако не знаем коя е крайната ни цел не можем да се насочим към нея; направи така, че аз да видя, че много често оправдавах състоянието си, обвинявайки обстоятелствата (кризата, шефовете, колегите), когато всъщност аз самата имам в ръцете си силата да се променя (ДА ВЯРВАШ Е ДА СЪЗДАВАШ, на испански двата глагола много си приличат: CREER ES CREAR); показа ми, че 5 минути ралаксация на ден посветени на мен самата, да размислям или просто да слушам музика, или да чета без да мисля за нищо определено, са много по-ценни от 100 часа технически курсове; изслушваше ме търпеливо, с тази способност, която малко хора притежават, да знаят да улавят отвъд това, което разказваш с думи, давайки ми знак когато се отклонявам от моя път, и най-вече, предоставяше ми насоки, за да мога да превъзмогна аз самата всички препядствия, които се появяват в житейския ми път. Сега вече знам да се съсредоточавам в живота си както аз желая. МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО!

Testimonio Coaching Profesional

Мария Хосе

Мисля, че най-ценното, което постигнах в този терапевтичен процес от няколко месеца и благодарение на безценната помощ на Гери е Мир, вътрешен душевен мир. Колкото по-отговорна ставам за самата себе си, за личната си история, и успявам да се освободя от чувстото за вина, ненавист... прощавам на другите, прощавам на самата себе си... всичко в мен си идва на мястото от само себе си, по нов начин и почвам да се чувствам по-лека и по-цялостна, по-пълноценна. Знам, че съм на добър път и интуицията ми показва, че пътят ще приключи със смъртта ми. Този синтез мисля е същността на това, което аз живея откакто срещнах Гери през януари 2015. (Мария Хосе и до днес идва на сеанси през няколко месеца и продължава да расте и да се самоусъвършенства)

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Росио

Само за 2 сеанса вътрешният ми свят се промени. Успях да се изправя пред майка ми без страх и да и кажа какво мисля и чувствам от години (връзката ни винаги е била ужасно лоша). Беше направо вълшебно усещането за сигурност, което изпитах и това да живея без страх. Огромно Благодаря, Гери!

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Педро

Отидох да сеанс с Гери, защото бях притеснен за 4 годишната си дъщеря (има проблеми със зъбите). Няколко дни след сеанса вече виждам положителен резултат у детето и у жена ми. Много съм доволен. Сеансът ми послужи да си променя перспективата на виждане. Чувствам, че Гери ме посвети в една нова по-висша фаза на живота.

Testimonio Descodificación Dental y Terapias

Снежана

От много години имах постоянни обриви по кожата на ръцете и краката. Срамувах се от тях и все се мъчех да ги скрия. Само след един сеанс с Гери те започнаха да заздравяват и изчезнаха. Сега съзнавам, че аз самата съм ги предизвиквала благодарение на начина си на реагиране на ежедневни ситуации. Сеансът с Гери отбеляза една превратна точка в разбирането ми за живота. Все едно се пробудих от дълбок сън. Мислех, че ще излекувам просто един кожен проблем, а всъщност поставих началото на лекуване на начина ми на мислене и възприемане на живота. Безкрайно ти благодаря, Гери!

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Десислава

Да се запозная с Гери беше най-доброто, което можеше да ми се случи. Благодарение на срещите ми с нея (вече многобройни) започнах да променям вътрешни структури, начин на мислене, навици, възприятия и всичко това ми помогна да се науча да пускам миналото да си иде, да се освободя от емоционалната зависимост, която имах към майка ми, да се позиционирам с по-голямо усещане за сигурност в мен самата в работата ми, да подобря личните и професионалните си взаимоотношения. Чувствам се друг човек! Сега си позволявам да съм много по-истинска и това е просто чудесно. Много по-уверена съм, научих се да се обичам и да се уважавам, да вярвам истински, че заслужавам най-доброто и че съм ценна независимо от мнението на другите. Продължавам да живея и да се уча, но благодарение на това, че Гери ме съпътства, пътят ми сега е много по-прав и по-лек. Препоръчвам това преживяване на всички!

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Пилар

От много години живеех в непрестанен страх, депресия, отчаяние... Постоянно ме налягаха мисли за самоубийство. Не можех да работя, това не беше живот. Посещавала съм десетки лекари, психиатри, психолози, терапевти от всякакъв вид, и нищо не помагаше. Животът ми беше едно безкрайно страдание... не намирах отдих нито за ден. Докато срещнах Гери. В класа по йога някой говори за нея и за това колко ефикасни са нейните сеанси... Казах си: какво пък толкова, още един терапевт, едва ли ще помогне. Но все пак реших да пробвам и се срещнах с нея. Ами то просто се случи! Стана чудо! Никога повече не съм имала мисли за самоубийство... Тя сякаш нещо премахна от мен, нещо, което много ми тежеше откак се помня. И всички тези негативни мисли и чувства вече много по-рядко ме спохождат, и никога не е в такава степен като преди. Безкрайно съм благодарна за помощта на Гери. Сега вече не се страхувам, знам, че когато ми потрябва помощ тя е до мен. И съм благодарна и на йерархиите, с които тя работи. Винаги ми дават отговори на моите въпросите или съвети, когато имам нужда от тях.

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias

Кармен

Един познат ме прати при Гери когато преживях голяма трагедия. Мъжът ми един хубав ден ме изостави с двете ми деца, без предупреждение ни обяснение, и се оказах напълно неспособна да осъзная какво се случва и да асимилирам ситуацията. Не бях просто на себе си. Точно тогава животът ми прати Гери. Благодарение на помощта ѝ успях да преодолея този най-труден в живота ми момент. Тя ми помогна да видя ситуацията с други очи, да разбера защо се случва, да опозная себе си и да разбирам по-добре другия. Още от първия сеанс в мен като че ли се вля едно необикновено и странно спокойствие. Имах едно особено усещане много дълбоко в мен, че "всяко зло за добро" и че това е част от плана на душата ми, за да стана по-силна, по-смела, по-отговорна и да ме научи да се ценя (нещо, което до този момент не знаех какво е). И оттогава се чувствам защитена и сигурна, чувствам, че животът ме закриля и че няма от какво да се боя. Хората се плашим от промяната, а тя може да е за добро, ако знаем как да я приемем без съпротива, без да се вграбчваме в миналото. Благодарение на Гери започнах един нов живот без страх, с все повече любов към мен самата и към другите.

Testimonio Bioneuroemoción y Terapias
Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK