Консултации лично в Мадрид
и дистанционно онлайн

Гери Радичкова“На Земята сме, но не сме от тази Земята.”


Gueri Raditchkova

ТУК СЪМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНА ДА НАПРАВИШ ЧУДЕСА В ЖИВОТА СИ

Моята история не е различна от твоята. Болката и страданието, които изпитваш ти, до неотдавна бяха и мои. Преминах през онова, което живееш ти сега. В живота ми се случиха чудеса и знам, че мога да ти помогна те да се случат и в твоя живот.

Много години живях в пълен мрак, за да мога по-късно да открия собствената си светлина и да ѝ позволя да засвети. Щом аз успях, ти също можеш. Това споделят хората, които вече ме познават. Можеш да прочетеш тук всички отзиви:Животът ми изпрати учители и наставници. Никога не сме сами, въпреки илюзията, че сме разделени. Пазят ни и ни напътстват всеки миг. Само е нужно да го позволим. Ще те свържа с твоите светлинни йерархии, за да работите заедно и да напредвате заедно като екип. Ако ти растеш, всички растем!

Не смятам себе си за "експерт" или за "светица". Нямам всички отговори, нито абсолютната истина (такава не съществува). Единствено вървя може би две крачки пред теб и виждам света от друга перспектива. Мога да те съпътствам по пътя на живота ти, за да не се чувстваш сам и изгубен. Познавам много добре това чувство...

През годините имах щастието да се обучавам при много добри учители. Безкрайно съм им благодарна на всеки един от тях.

Въпреки това Животът ме научи, че не техниката прави терапевта, а Любовта, която е способен да предаде на молещия за помощ.


Gueri Raditchkova

Моята основна цел е при всяка наша среща да ти помагам постепенно да променяш възприятието си, за да спреш да страдаш и да започнеш да живееш с Любов, да генерираш и излъчваш светлина и хармония.

Мисията на моето съществуване е да пробуждам Съзнания, да спомагам да се трансформира мрака в светлина, в моя живот и в твоя.

Ти си едно уникално и прекрасно същество! Имаш невероятната възможност да преобразиш живота си. Заслужаваш го, това и много повече.

Позволи си да бъдеш твоето най-автентично аз, сега е моментът!

СВЕТЛИНА, МИР и ЛЮБОВ

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK