Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Гери Радичкова“На Земята сме, но не сме от тази Земя.”

Библията и Корана


Gueri Raditchkova

Когато бях малка ме очароваха книгите, математиката и също така музиката и археологията, и звездите. Детството ми беше самотно, а през младите ми години мечтаех да си ида от земята на извънземен космически кораб. После завърших Пътно Стрителство с надеждата да мога да пътувам по света и да открия кое е моето място в него. Пътувах по света и ми послужи, за да открия най-вече себе си. Намерих мястото си в Мадрид, където живея от 1997 година. Времето си течеше и на пръв поглед имах един добър живот, но продължавах да чувствам, че има нещо по-голямо, по-важно, нещо, което все още ми се изплъзваше… чувствах, че ми липсва нещо... Открих го много по-късно.

Междувременно продължавах да вървя през живота, събирах щастие и страдания, срещнах се чудесни хора, познах любовта, прочетох стотици книги в търсене на смисъла на живота. През 2001 се научих да репрограмирам ума си, една перфектна машина, за да ми служи той на мен и не аз на него. Малко по малко начинът ми на възприятие на света започна да се променя и с него и животът ми. Продължих да живея и да събирам зрънца мъдрост върху мистериите на съществуванието.

Gueri Raditchkova

Преди няколко години открих системата Coaching и колко е чудесно да придружавам някого, за да може той да се открие сам себе си. След това в живота ми се появи Биодекодирането наречено БиоНевроЕмоция, и узнах, че всичко може да се излекува и трансформира, аз самата го изпитах в живота си. По същото време се запознах и експериментирах в тялото и душата си невероятната мощ на няколко терапевтични техники, които днес прилагам на практика. За по-малко от година моят свят се трансформира напълно. Все едно някой отдръпна един воал, който преди покриваше очите ми и ми пречеше да видя с яснота собствения си живот. Начинът ми на възпрятие на света се промени драстично. Почувствах с абсолютна сигурност, че животът ми е Уникален и Прекрасен, узнах, че аз съм Създателката на моята реалност и това ми допринесе вътрешен Мир и Щастие. Осъзнах, че не ми липсва нищо, защото аз съм част от Всемира и Всемирът е вътре в мен. Спомних си, че не съм от тук, че това е само едно пътешествие, на тази Земя, в тази реалност, за да експериментирам, да интегрирам наученото и да се наслаждавам. Узнах, че мога да помагам на други да опознаят себе си, да трансформират живота си и да постигнат онова вътрешно състояние на Светлина, Мир и Любов. Днес се чувствам щастлива да мога да погледна в очите ти, да видя светлината на душата ти и да ти помогна ти сам да се видиш, да си спомниш кой си.

Това съм аз, Гери, и това е което мога да направя за теб. Да те съпътствам в откритието на това кой си и за какво си тук, за да излекуваш в себе си онова, което се нуждае от лечение, за да се освободиш от илюзиите и започнеш да блестиш със собствена светлина. Ти си едно Уникално и Прекрасно Човешко Същество! Подари си възможността да трансформираш живота си, заслужаваш го. Това и много повече. Позволи си да Бъдеш твоето най-автентично Аз, сега е момента.


Това са някои от методите и техниките, които познавам и ползвам при консултациите в зависимост от нуждите на човека:

 • BioNeuroEmoción и Биодекодиране
 • Вибрационно Хармонизиране и Квантово Балансиране, Биофрактално Рекодиране, Кармично почистване и Почистване на Аурата
 • Кодове Кристал Тюркоаз и Кристал Сапфир
 • Терапия Кристал Изумруд
 • Невролингвистично Програмиране приложено при BioNeuroEmoción
 • Ериксонова Хипноза
 • Звездно Квантова Терапия и Рейки Магнификадо
 • Ориша Рейки
 • Метод за извисяване Воронандек и Мелкизедек
 • Дентално Био Декодиране
 • Coaching с Невролингвистично Програмиране
 • ТЕО – Техника за Емоционално Освобождаване
 • Рейки Усуи и Рейки Каруна
 • Репрограмиране на Ума
 • Раздвояване на Времето
 • Клинична Хипноза
Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране и да ви покажем съдържание, което може да ви интересува. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите условия. OK