Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Курсове и Семинари


Репрограмиране на Ума

“Човешкото тяло е колесницата. Азът, този, който я управлява. Мисълта е юздите, и емоциите са конете.”

Платон

Curso Control Mental

Щастлив ли си? Промени начина си на мислене и ще се промени онова, което те заобикаля. Ти можеш да излекуваш тялото и ума си. Открий сам по себе си Мощта на Умствените ти Способности. Използвай силата на програмираното мислене. Научи се да Репрограмираш твоя Ум, за да ти служи той на тебе и не ти на него.

Всеки човек има в себе си зародиша на една съзидателна сила, която, ако успееш да откриеш и оживиш, ще ти даде възможност да постигнеш несънувани подвизи.

Това е един семинар съставен от 5 нива, напълно практически. В първото ще се научиш и ще започнеш да Репрограмираш Ума си, и във всяко следващо ще те запозная с все повече от тайните на човешкия ум. На всяко ниво ще получиш запис със съответната направлявана медитация и файл с пояснения и инструкции за работа.

Това е метод специално изработен за работа директно с подсъзнанието, заобикаляйки съзнателния ум и неговaтa съпротива. По този начин се получават много по-бързи и трайни резултати. Методът е приложим при всички видове физически болести, пристрастявания, депресия, стрес, тревожност, отклонеия в нервната система, и т.н.

Семинарът може да бъде проведен лично по Skype след предварителна заявка. В скоро време ще бъде организиран и групово по Webinar On-line.


Защо и За какво се Разболяваме, или Какво е БиоНевроЕмоция

“Болестта е усилието, което Природата полага, за да излекува човека.”

Карл Густав Юнг

Porqué y Para qué Enfermamos, o Qué es la Bioneuroemoción

Това е семинар, който има за цел да обясни на какво се базира науката БиоНевроЕмоция, и как можем да се възползваме в нашето ежедневие от концепциите които включва.


Ре-кодиране на моята Реалност. Практически курс

“Най-голямото щастие е да познаеш източника на твоето нещастие.”

Фьодор Достоевски

Recodificando mi Realidad. Curso práctico

Това е напълно практически курс. В него ще научиш къде да поствиш вниманието си, за да започнеш да променяш модели на съществувание, които вече не ти вършат работа. Ще направим много практически упражнения, ще можеш да експериментираш, да се изумиш и да се забавляваш докато разкриваш механизмите, които са създали твоята реалност такава кавато я живееш сега. Като приключи курса ще си идеш с нужните инструменти, за да продължаваш да работиш върху себе си и започнеш да Ре-Кодираш твоята Реалност.


Научи ТЕО за 1 час

Този семинар се прави лично по Skype. Само за 1 час и удобно седнал у дома си можеш да се научиш да прилагаш тази техника, да се освобождаваш и да трансформираш негативни емоции и блокажи, и да репрограмираш функционирането на невроналните ти връзки.

Ако те интересува някой от тези курсове и семинари можеш да ми пишеш. Запиши се и ще те поддържам информиран относно всички новости и дати за следващи курсове и семинари.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK