Консултации в Мадрид
и онлайн

Семинари


Репрограмиране на Ума

“Човешкото тяло е колесницата. Азът, този, който я управлява. Мисълта са юздите и емоциите са конете.”

Платон

Curso Control Mental

Промени начина си на мислене и ще се промени всичко, което те заобикаля. Научи се да Репрограмираш Ума си, за да ти служи той на тебе и не ти на него.

Човек е сляп и глух, докато не постигне вътрешната перспектива и вътрешния глас на собствената си Есенция.

В продължение на хилядолетия средната негативност на Човечеството е била 85%. Днес (2022г) тя е под 80%. Тоест, средно 4 от всеки 5 човешки мисли са негативни. Хората обаче, които активно практикуват този метод успяват да намалят личната си негативност много под 40% и дори могат да достигнат до 5%. Това е едно изключително постижение, което трансформира изцяло живота им! Ти също можеш да го постигнеш!

Семинарът е около 2 часа. Ще откриеш как да Репрограмираш Ума си. Ще получиш аудио с водената медитация и файл с пояснения и инструкции за лична работа. Провежда се онлайн. Разполагаш с 6 месеца безплатни писмени консултации по семинара.

Методът е специално разработен за работа директно с подсъзнанието, заобикаляйки съзнателния ум и неговaтa съпротива. По този начин се получават много по-бързи и трайни резултати. Може да бъде прилаган и при всякакви видове физически и емоционални заболявания, пристрастявания (алкохол, цигари, дрога, т.н.), депресия, стрес, тревожност, паник атаки, отклонения в нервната система и т.н.


За записвания или повече информация, моля, свържете се с мен:


За да ви поддържам информирани за следващи семинари, моля, потвърдете тук:

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK