Консултации в Мадрид
и онлайн

БиоНевроЕмоция - БиоДекодиране - ГНМ"Не можеш да развържеш един възел, ако не знаеш как е завързан."

Аристотел


Какво е БиоНевроЕмоция

Днес благодарение на откритията на д-р Хамер и 5-те биологични закона на природата, които той формулира знаем, че болестта има специфично биологично значение. Не е случайност, лош късмет или проклятие. Тя идва, за да ни покаже, че сме загубили вътрешната си хармония.

Нашите мисли генерират емоции и ако те са отрицателни и не се изразяват, генерират енергийни блокажи, които, ако се поддържат във времето, се превръщат в болести. В същото време ние несъзнателно наследяваме информация от нашите предци и повтаряме модели, които често превръщат живота ни в много труден.

Биодекодирането и БиоНевроЕмоцията (в началото ѝ, тази, която аз изучавах) се основават на 5-те биологични закона на природата, Трансгенерационна Психология (изследване на генеалогичното дърво), Проекто-Смисъла и други науки, които позволяват да се открие онова неизразено страдание или онази наследствена и неразбрана информация, които ни карат да боледуваме или да сме нещастни. При този процес специалистът създава необходимото пространство-време, за да може клиентът да открие корена на проблема си, да го осъзнае и да разреши конфликта. Това прави възможно изцелението не само болестта, но и на самия живот.

Познанието на 5-те биологични закона на Хамер (известни в България като Германска Нова Медицина) и на науките включени в БиоДекодирането НЕ ЗАМЕСТВА и НЕ ИЗКЛЮЧВА медицинското алопатично лечение, когато такова е необходимо. По-скоро допълва, подсилва и ускорява ефекта му.

Това познание служи за декодиране на всякакви физически симптоми - от мускулна болка или алергия, до рак, множествена склероза, Паркинсон и др., и повтарящи се модели в живота на човека като: „не мога да имам деца“, „всички мои партньори са насилници“, „не се задържам на ни една работа“ и т.н.

Разбирането на природните закони ни помага да се отучим, да не повтаряме едни и същи грешки, да заживеем по-съзнателно. Прилага техники като НЛП (Невролингвистично програмиране), Ериксонова хипноза, изучаване на Родословното Дърво, наред с други.

С познанието на 5-те биологични закона на Хамер и на БиоДекодирането човек се научава да не живее като жертва на обстоятелствата, които го заобикалят, а да направлява собствения си живот.“Докато несъзнателното не се превърне в съзнателно, подсъзнанието ще продължи да управлява живота ти и ти ще го наричаш съдба.”

Карл Густав Юнг


С работата си д-р Хамер демонстрира още преди четиридесет години, че съществува строга логика и съответствие между нашите преживявания (мисли и емоции), функциите на мозъка ни и органите на тялото.

Благодарение на разбирането на тази Био-Логика на симптома днес знаем, че НЕ БИВА да се борим с болестта = симптом, че тя не е враг. Трябва да се научим да виждаме болестта като съюзник и да го разбираме, защото ни сочи какво в нас има нужда да бъде поправено и как да възстановим вътрешната съгласуваност и хамрония.

Qué es la Bioneuroemoción

Ако искаш да запълниш пъзела, да се излекуваш и да се освободиш от вредните модели, наследени от предшествениците ти, поискай среща:árbol transgeneracional

Преди да дойдеш на консултация е необходимо да изработиш Родословното си Дърво и да ми го изпратиш. Тук можеш да разгледаш инструкциите:

Ако искаш да узнаеш повече за Био-Логичния смисъл на Симптома, формулиран на базата на откритията на д-р Хамер за 5-те биологични закона на природата и неговата НГМ, можеш да прочетеш тук:

Ако искаш да узнаеш повече за Проекто-Смисъла на живота, можеш да прочетеш тук:

Ако искаш да узнаеш повече за Трансгенерационната Психология, можеш да прочетеш тук:

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK