Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Какво е Био Декодиране и БиоНевроЕмоция"Не може да се развърже един възел, ако не се знае как е завързан."

Аристотел


Какво е БиоНевроЕмоция

Преди много години учените доказаха и продължават да го доказват по различни начини, че болестта има определена цел, има конкретно биологично значение, че се появява, за да ни даде някакво съобщение, и че не е една чиста случайност. Също така доказват, че не е случайност, че в нашия живот има закономерности, които се повтарят. Човешките същества сме комплексни и цялостни същества. От една страна нашите мисли пораждат емоции, и ако тези емоции са негативни и не се изразяват, генерират енергийно блокиране, което по-късно се превръща във физически болести. От друга страна по несъзнателен път наследяваме информация от нашите предци и повтаряме модели, които правят живота ни труден понякога.

Така наречената BioNeuroEmoción (от испански, нейният създател е Енрик Корбера) или БиоНевроЕмоция е сбор от науки, който идва да разкрие онази скрита и неизразена емоция, или онази наследена и неосмислена информация, които ни разболяват или ни карат да сме нещастни. БиоНевроЕмоцията е процес на Био Декодиране, при който специалистът създава пространство-времето нужно му на човек, за да открие корена на проблема, да го осъзнае и да успее да намери разрешение на конфликта, който живее, за да стане възможно изцелението, не само на болестта, но и на самия живот. БиоНевроЕмоцията не замества нито изключва медицинското лечение, в случай че такова е необходимо. Може да се комбинира с други видове терапия, което усилва и ускорява ефекта им. Третира всички видове физически симптоми – от мускулна болка или алергия, до ракови заболявания, множествена склероза, Паркинсон, и т.н., а също и модели, които се повтарят в живота на човек - "не мога да имам деца", "всички мъже които намирам са алкохолици и ме малтретират", "не успявам да се задържа на една работа", и т.н.

БиоНевроЕмоцията помага да се отучим, за да не повтряме същите грешки, и да се научим да живеем по нов съзнателен начин. Използва техники като НЛП (Невролингвистично програмиране), Ериксонова Хипноза, Трансгенерационна Психология (изучаване на родсловното дърво), Проекто-Смисъл на живота и Запаметени Биологични Цикли, и други.

С БиоНевроЕмоцията се научаваш да не си жертва на обстоятелствата, които те заобикалят и да управляваш собствения си живот.

Какво е БиоНевроЕмоция

Как се прилага?

Консултацията по БиоНевроЕмоция може да се направи лично или по Skype. В зависимост от симптома на човека може да се направи само един сеанс или няколко, с разстояние между тях най-малко от 21 дни. Продължителността на един сеанс зависи от конкретната работа, която трябва да бъде свършена – да се направи Родословното Дърво, работа върху конкретния конфликт или работа по Проекто-Смисъла на живота с техники от НЛП, т.н. За по-голям ефект почти винаги комбинирам БиоНевроЕмоцията с някоя от енергийните терапии, които практикувам, и в такъв случай сеансът може да продължи приблизително час и половина или два.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK