Консултации лично в Мадрид
и дистанционно онлайн

Проекто-Смисъл на Живота“Пази мислите си… защото ще се превърнат в думи.
Пази думите си… защото ще се превърнат в действия.
Пази действията си… защото ще станат навик.
Пази навиците си… защото ще изковат характера ти.
Пази характера си… защото ще определи твоята съдба,
и съдбата ти ще бъде твоя живот…”

Махатма Ганди


Proyecto Sentido

Нарича се Проекто-Смисъл на Живота цялата информация, всички кодове, които душата ни е преживяла и които околните са ни предали в периода от 9 месеца преди да ни заченат до 3 годишната ни възраст. В този период душата няма възприятие за себе си като нещо отделно от майката и всеки конфликт живян от нея се запечатва в ДНК-то на ембриона/бебето. Всяка емоционална драма живяна в семейството оставя отпечатък върху детето.

Казва се, че е “Проект”, защото по съзнателен или несъзнателен начин твоите родители и целият ти род са приготвили за тебе един “проект за живот”, и е “Смисъл”, тъй като онова, което те са намислили за тебе ще определи смисъла на живота ти.


“Съществуват фантастични видове Проекто-Смисъл на Живота, на любов и щастие и други много по-неблагоприятни за човека, които ограничават живота му докато не успее да ги осъзнае и да се освободи от тях.”

Саломон Селям


Proyecto Sentido

Може би родителите ти изобщо не са планирали твоето идване и това е видяно като “акцидент”, така че, колкото повече акциденти преживееш толкова по-близо ще си до изпълнението на твоя Проекто-Смисъл на Живота, за да можеш подсъзнателно да си спечелиш одобрението на мама и татко.

Може би са те заченали с мисълта “Да ни гледа на стари години” и тази програма ще ти забрани да напуснеш дома на родителите си, да имаш личен живот, тъй като смисъла на живота ти е да си “дете-бастун за стари години”.

Може би баща ти е адвокат и иска да има син адвокат. Майка ти желае да задоволи баща ти и да му даде онова, което той иска. И двамата очакват син, който “ще стане адвокат”. Ако после ти поискаш да станеш артист, това ще е против твоя Проекто-Смисъл на Живота, всички ще са разочаровани, ти самият ще се чувстваш виновен и може би ще блокираш тоя импулс да развиеш артистичните си дарби.

Ти имаш един специфичен Проекто-Смисъл на Живота, който ще развиеш и изпълниш за твоя род. Този Проекто-Смисъл на Живота ще предопредели професията ти, интересите и дарбите ти, сексуалната ти ориентация, и т.н.

Може би четейки тези редове си даваш сметка, че живота, който живееш не е твой. Ако е така, то ти имаш нужда да работиш върху твоя Проекто-Смисъл на Живота и да го трансформираш. В реда на нещата е една част от живота си да живеем по начин програмиран от другите, но... това ли е начинът, по-който искаш да живееш до края на дните си?


Ако искаш да трансформираш Проекто-Смисъла на Живота си, поискай среща:Тук можеш да прочетеш една интересна статия за Проекто-Смисъла на Живота:


Този сайт използва "бисквитки", за да подобри Вашето изживяване. Навигирайки по-нататък, Вие приемате нашите условия. OK